Appartementen

Het nieuwbouwproject met een prachtig doorzicht naar de Grote- of Laurentiuskerk biedt plaats aan 86 appartementen, waarvan 29 huurappartementen, en 1 eengezinswoning. Daarnaast wordt er een ondergrondse stallingsgarage gerealiseerd.

Huurappartementen

De verhuur van de 9 huurappartementen van Vetus Manus Vastgoed wordt binnenkort gestart. Er worden 6 appartementen verhuurd in de vrije sector, zonder minimale en maximale inkomenseisen. De andere 3 appartementen vallen in het zogeheten middenhuur segment en hanteren bepaalde eisen. Bij een eenpersoonshuishouden dient het jaarinkomen minimaal € 47.699 en maximaal € 62.191 te zijn. Bij een tweepersoonshuishouden dient het gedeelde jaarinkomen minimaal €52.671 en maximaal € 82.921 te zijn.

Tekeningen vrije sector appartementen

 

Tekeningen middenhuur appartementen

 

Bekijk de overige documenten hier.

Petronella

Langs de Tramstraat, Oegstgeesterweg en Dr. E.E. van der Laanstraat wordt het appartementencomplex Petronella gerealiseerd. Het gebouw heeft haar naam te danken aan voormalig Gravin van Holland Petronella van Saksen, oprichter van de Abdij van Rijnsburg. De gebouwen van de abdij zijn in 1574 verwoest, alleen een van de twee torens staat nog achter Hof van Rijnsburg.

In Petronella worden 53 appartementen gerealiseerd, waarvan 7 appartementen worden aangeboden als huurwoningen van Vetus Manus Vastgoed. De appartementen variëren van 52 m2 tot 159 m2 en zijn voorzien van een balkon waar u uitkijkt op de Oegstgeesterweg en/of de Dr. E.E. van der Laanstraat.

 

Floris II

Appartementencomplex Floris II, vernoemd naar de echtgenoot van Petronella, ligt aan de Dr. E.E. van der Laanstraat, tussen de Oude Vlietweg en de Oegstgeesterweg.

Er worden 11 koopappartementen en 22 huurappartementen gerealiseerd, waarvan 2 huurappartementen van Vetus Manus Vastgoed, welke variëren van 56 m2 tot 81 m2. De appartementen in Floris II zijn voorzien van een balkon waar u uitkijkt op de Dr. E.E. van der Laanstraat en deels op de Oegstgeesterweg en de Oude Vlietweg.